Velikonoce v Českém Švýcarsku, Intercamp Mosquito

14.04.2017 00:00

Prožijte letošní Velikonoce naplněné výlety, zábavou a přátelským povídáním uprostřed malebné přírody Českého Švýcarska. Od pátku do pondělí vás čeká každý den výlet v délce cca 15 km a spousta zábavy.

     

 

O Akci

Akce je určena všem, kdo mají rádi toulání se krásnou přírodou a rádi by strávili Velikonce se stejně pozitivně smýšlejícími lidmi. Na výběr bude několik možností výletů, během se můžete kromě jiného seznámit s Kyjovským údolím, Jetřichovickými skalami a vyhlídkami, pohádkovým Dolským mlýnem, obcí Doubice s areálem vyřezávaných soch a fantaskním skalním labyrintem Tiských stěn. Také můžete strávit celodenní výlet v Sasku, kde navštívíte lázeňské město Bad Schandau, skalní masiv Schrammsteine a skalní vyhlídku Bastei.

Pro zájemce je zajištěno ubytování v chatičkách v kempu, a pokud by bylo ještě chladno, můžete si půjčit za mírný poplatek přímotop. Večer se můžete pobavit s přáteli i ostatními účastníky v útulné restauraci, která je součástí ubytovacího areálu, nebo společně posedět u táboráku. Kromě toho si v kempu můžete zahrát stolní tenis, nebo využít sportovní hřiště. Možnost snídaní od 40,- Kč v restauraci v kempu, kde si můžete dát i dobrou večeři. K dispozici je v areálu rovněž vybavená kuchyňka. Rezervace na www.engeltour.cz/velikonoce.

 

Místo

Intercamp Mosquito, Vysoká Lípa-Jetřichovice

 

Termín a čas konání

14. 4. – 17. 4. 2017

 

Program

Pátek 14. 4.

6.53 hod. odjezd z Prahy, z Masarykova nádraží vlakem do Děčína a dále pak autobusem.

9.31 hod. příjezd do místa, ubytování

Odpoledne přejezd autobusem na Kyjov, prohlídka

Večer volná zábava

Sobota 15. 4.

V sobotu jsou možné dvě varianty výletu.

A) Celodenní výlet do Bad Schandau s možností dvouhodinového koupání v lázních Toskana Therme, nebo návštěvu Muzea Saského Švýcarska. Návrat přes Schmilku do Hřenska.

B) Výlet do nejznámějších míst Českého Švýcarska – Pravčická brána, Tichá (Edmundova) soutěska, Divoká soutěska, Dolský mlýn.

Neděle 16. 4.

Výlet do Jetřichovických skal (Mariina vyhlídka, Rudolfův kámen), sruby Na Tokání, Doubice. Večer proběhne velikonoční večírek.

Pondělí 17. 4.

Odjezd 9.46 do Děčína, přejezd do Ústí nad Labem (úschova zavazadel) a autobusem do Tiských stěn, kde si prohlédnete skalní město.

Návrat do Prahy kolem 19.00 hod.

Cena  1750,- Kč.

Zahrnuje cestu z Prahy a zpět, jízdné na všech výletech (vlak, autobus, přívoz), služby průvodce, ubytování.

 

Parkování

V obci, u kempu a naproti Informačnímu centru.


Kontakt

www.mosquito.cz

     

/album/a100/camp-jpg/
/album/a100/camp2-jpg/
/album/a100/camp3-jpg/
/album/a100/camp4-jpg/

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Mariina vyhlídka

 

Dolský mlýn

Vyhledávání

Kontakt

Region České Švýcarsko Pondělí - pátek: 08:00 - 16:30