Loučení s létem na zámku v Jílovém

17.09.2016 11:00

Pokud zamíříte v sobotu 17. září do areálu zámku v Jílovém u Děčína, můžete se těšit na fantastické rozloučení s létem. Bohatý program je připraven pro děti i dospělé.

     

 

Akce slibuje bohatou zábavu a řadu nevšedních atrakcí. Magnetem budou známé kapely READY KIRKEN, FROM či raper LIPO. Zahrají také skupiny KABÁT WEST, DIVOKEJ BILL REVIVAL BAND a jílovský komorní sbor WOKENA. V rámci doprovodného programu se můžete těšit na vystoupení děčínské street dance skupiny HER MAJESTY a tanečníků skupiny PRESTIGE, své umění předvede KARATEDÓ STEKLÝ, proběhne exhibice i soutěž ve stolním tenise a chybět nebude oblíbená laserová show.

 

Dospělí si budou moci vyzkoušet interaktivní vozidlový simulátor, nebo se třeba navždy vepsat do dějin Jílového tahem štětce. Kromě toho si budou moci užívat širokého sortimentu piv a míchaných nápojů. Děti se mohou těšit na pohádku, legoroboty, projížďky na koních, počítačové a playstation hry, kouzelníka, tvůrčí dílny, malování na obličej, čtyřkolky, kolotoče, skákací hrad, různé soutěže a spoustu další zábavy.

 

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se do areálu Jílovského zámku rozloučit s letošním létem s plnou parádou.

 

Místo konání

Zámek Jílové u Děčína

 

Termín a čas konání

17. září 2016, 11.00 - 24.00 hod.

 

Vstupné

Dospělí 90,- Kč
Děti do 6 let zdarma
Děti nad 6 let, studenti, důchodci 40,- Kč
Rodinné 220,- Kč

 

Parkování

Parkoviště na Mírovém náměstí

 

Plakát

 

Kontakt

www.mujilove.cz

 

/album/a68/jilovsky-zamek-tisa-ceske-svycarsko-pravcicka-brana-1-jpg1/
/album/a68/jilovsky-zamek-tisa-ceske-svycarsko-pravcicka-brana-2-jpg/
/album/a68/jilovsky-zamek-tisa-ceske-svycarsko-pravcicka-brana-3-jpg/
/album/a68/jilovsky-zamek-tisa-ceske-svycarsko-pravcicka-brana-4-jpg/

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region České Švýcarsko Pondělí - pátek: 08:00 - 16:30