V Jílovém si poradí s požárem, záchranou života a zatočí i se zlodějem

25.06.2016 14:00

V Jílovém u Děčína se v sobotu 25. června 2016 bude konat první ročník Dne záchranných složek města Jílové. Návštěvníci se mohou těšit na prezentaci techniky, ukázky složek záchranného sboru a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.

     

Zásahy záchranných jednotek na jílovském zámku

Akce začíná v areálu jílovského zámku ve 14.00 hodin. Své dovednosti předvedou hasiči, strážníci a mnozí další. Těšit se můžete na ukázku vyprošťování osob z havarovaného vozidla, zásah u požáru, slaňování „zraněného“ z patra zámku či zadržení pachatele trestné činnosti za pomoci vycvičeného psa. BESIP vám umožní vyzkoušet si tzv. „alkoholové brýle“, které simulují vnímání a reakci po požití alkoholu a svou mušku si budete moci vyzkoušet při střelbě na terč.

 

Program plný her, kvízů i koncertů

Pro děti i dospělé bude připravena celá řada her a kvízů na různých stanovištích. Děti si budou moci navíc změřit síly na koloběžkách a dosaženou rychlost jim změří strážníci radarem. Na závěr dne pro ně bude připravena oblíbená atrakce v podobě hromady pěny. Dospělí si přijdou na své při závěrečném koncertu kapel Destroyself a No Remorse. Konec akce je plánován na 22.00 hodin. Vstup na akci je zdarma.

 

Prohlédněte si plakát akce

Více na www.mujilove.cz

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Jílovský zámek

Vyhledávání

Kontakt

Region České Švýcarsko Pondělí - pátek: 08:00 - 16:30