Zámecké slavnosti ve westernovém stylu - Šluknov (24. a 25. 6. 2016)

25.06.2016 10:00

Nejseverněji položené město Šluknov zve všechny příznivce dobré zábavy na jedenáctý ročník Zámeckých slavností, letos ve westernovém stylu. Konají se od pátku 24. do soboty 25. června ve Šluknovském zámku a přilehlém zámeckém parku.

     

 

V pátek to všechno začíná

Oficiální zahájení proběhne v pátek od 17. hodin. Poté se můžete těšit na koncert dvoučlenné skupiny ATMO music, vystoupení kapely Surovej Stefan a největší hity skupiny Kabát v podání Kabát Revival.

 

Práskání lasem, spousta muziky, tance a zajímavostí

Pestrý sobotní program zahájí v 10.00 hodin Pavel Votápek vystoupením s lasem. Dále uvidíte například skupinu country tanců, vystoupení na koních, indiánské taneční vystoupení, westernové žonglování s revolvery a winchestrovkou, čeká vás několik oblíbených a známých hudebních interpretů. Na scéně se objeví i Roman Vojtek s kapelou a všichni rádi přivítají také vzácného hosta, kterým bude Miro Žbirka. Na vedlejší scéně několikrát vystoupí mažoretky, pro děti je připraveno divadelní loutkové představení a i tady si budete moci vychutnat další taneční vystoupení. V průběhu soboty budete navíc moci navštívit v interiéru Šluknovského zámku hned tři zajímavé výstavy: „Turistické vizitky“, „Panenky typu Barbie“ a „Lovecké a srnčí historické trofeje“. Přístupné budou od 9.00 až do 20.00 hodin. V zámeckém parku bude zároveň probíhat velký trh, westernové hry a prohlédnout si budete moci Indiánskou vesnici s výstavou hraček a zbraní. Samozřejmě nebude chybět ani bohaté občerstvení. Sobotní program zakončí ohnivá show a ohňostroj.

 

Termín a místo konání 

Šluknov

24. a 25. června 2016

 

Vstupné

pátek 50 Kč

sobota 100 Kč

 

Občerstvení

zajištěno 

 

Program

Miro Žbirka

ATMO music

Kabát revival

Roman Vojtek

a mnoho dalších nejen country kapel

 

Plakát

Více informací naleznete na www.mesto-sluknov.cz

/album/a62/zamecke-slavnosti-sluknov2-jpg/
/album/a62/zamecke-slavnosti-sluknov3-jpg/
/album/a62/zamecke-slavnosti-sluknov5-jpg/
/album/a62/zamecke-slavnosti-sluknov6-jpg/
/album/a62/zamecke-slavnosti-sluknov7-jpg/
/album/a62/zamecke-slavnosti-sluknov4-jpg/

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Zámek Šluknov

 

Vyhledávání

Kontakt

Region České Švýcarsko Pondělí - pátek: 08:00 - 16:30